1990.00

Produs disponibil doar la comanda. Lampa de ultima generatie pentru cresterea plantelor, pentru uz profesional, supereconomic in exploatare si intretinere.  Livrare Gratuita in reteaua Nemo Express.

Aceasta lampa reprezinta un veritabil pas inainte in ceea ce priveste tehnica producerii si cresterii plantelor, dedicata utilizarii in interior sau sere, solarii, pentru stimularea reala a cresterii si dezvoltarii armonioase a plantelor.

Oferta limitata, doar 15.500 USD plus TVA pentru sistem iluminat sera sau solar de cca. 500 mp.!!!

Consum de doar 11Kw/h, nu necesita instalatii speciale de forta (cu conditia ca reteaua existenta sa fie corect dimensionata).

Poate asigura recolte mult sporite si mai rapide, posibilitatea de a avea mai multe cicluri anuale, amortizare rapida, castiguri substantiale. Toate serele din tarile cu traditie trec treptat pe acest tip de iluminat hipereficient.

Fara indoiala ca lampile cu tehnologie LED sunt din ce in ce mai populare in randul celor care se ocupa de cresterea plantelor, de la pasionatii de plante decorative de interior, pana la marele producator de flori, rasaduri sau verdeturi,legume. Numeroasele avantaje pe care acest tip de lampi inalt tehnologice le au fata de cele utilizate pana in prezent au convins pana si pe cei mai mari producatori ca lampile de tip vechi de tip HPS si MH trebuie inlocuite rapid cu lampi de tip nou, cu consum energetic redus.

Lampile de tip vechi HPS si MH au un consum energetic foarte mare in raport cu efectele produse asupra cresterii plantei, din cauza ca mare parte din lumina produsa se afla intr-o zona spectrala neutra sau chiar nociva pentru plante. Astfel, doar o mica parte din radiatie, cea aflata in zona de albastru si rosu se asimileaza de catre planta, restul de radiatie fiind reflectata de frunze (verde) sau se transforma in caldura. O caldura care, avand in vedere costurile energiei electrice, este extrem de costisitoare.

Noile noastre lampi permit economii de pana la 80% in factura de electricitate, la acelesi efect de crestere si dezvoltare. Astfel, o lampa Kyotra HPSX300 de 200w consum energetic va avea un efect comparabil cu o lampa de 1000-1200W de tip standard. Asta bineinteles asupra plantelor, deoarece asupra ochiului lampile de tip vechi sunt cu mult mai luminoase. Asta din cauza sensibilitatii spectrale complet diferite a ochiului fata de frunzele verzi.

De ce este lampa noastra speciala? Din mai multe motive, si am sa le enumar:

1. Emisia de fotoni are loc pe domenii de frecventa (spectru) foarte ingust, exact in zona in care plantele se simt mai bine. Toata radiatia va fi absorbita si transformata in masa verde.

2. Emisia este localizata, se poate foarte usor jongla cu spotul de lumina, de asa natura incat spotul de crestere sa cada exact pe zona de interes si nu sa lumineze spatiul in jur(alei de acces, pereti, tavan etc) Toata radiatia va fi folosita pentru cresterea plantelor, fara pierderi inutile.

3. Emisia de radiatie infrarosie este perfect controlabila, lampile pot fi apropiate de plante fara sa existe pericolul arderii plantelor. Este emisa foarte putina caldura.

4. Aveti posibilitate ca, la comanda, sa personalizati spectrul si puterea emisa pe fiecare componenta spectrala. Astfel cerintele diverse pot fi onorate.

5. O economie de 60%-80% in factura de energie electrica este de asteptat in cazul folosirii lampilor Kyotra pentru cresterea plantelor. Consumul energetic scazut implica si cheltuieli mult mai mici in proiectarea si realizarea instalatiei electrice necesare alimentarii lampilor Kyotra. Astfel, chiar pe circuite normale, monofazice, se pot obtine suprafete mari de lucru, perfect iluminate.

6. Timpul de viata al dispozitivelor luminoase implicate (tip Bridgelux, Epistar, Cree) este extrem de mare, depasind 40-50000 ore de functionare. Lampile vor produce foarte multa valoare pe parcursul vietii lor, depasind de foarte multe ori investitia initiala.

7. In procesul de fabricatie al acestor lampi nu intra substante si metale grele, toxice. Lampile de crestere pentru plante Kyotra sunt prietenoase cu ambientul, nu polueaza si se inscriu in politica Kyotra- Transfer Maxim de Energie

8. Aceste lampi sunt foarte usor de instalat, contin tot ce este necesar conectarii, precum si cablurile de sustinere pentru suspendare.

9. Emisia de UV, radiatie ultravioleta este perfect controlabila, plantele fiind mai sanatoase, mai putin expuse atacurilor diverselor ciuperci, ciuperci care se dezvolta mai mult in prezenta radiatiei UV. La cerere se pot introduce in spectrul acoperit inclusiv o anumita doza de radiatie UV.

Date tehnice: Kyotra HPSX1200

Compunere:

a. 160x1W Quality Brand LED 630+660nm (rosu+portocaliu). Sau dupa dorinta.

b. Alte spectre pot fi adaugate dupa cerere, inclusiv infrarosu si ultraviolet.(IR si UV vor modifica putin pretul produsului!)

c. 40x1W  Quality Brand Name 455nm (albastru). Sau dupa dorinta ..

-Asamblare modulara, usor de intretinut.

-Dimensiune lampa, lungime: 500mm.

-Putere consumata din retea pentru o ora de functionare 200W (2Kw=10 ore de functionare continua).

-Tensiune alimentare 210-240v, 50-60Hz.

-Unghi emisie LED 60-90grd.

-Greutate sistem, cca.10-11 kg.

-Temperatura lucru -20-60 grd Celsius.

-Garantie 2 si 3 ani.

-Ciclu functionare 10-16h/24h.

-Buton de on/off, cablu detasabil.

-Se pot combina cu sistemele vechi de iluminare existente, pentru cresterea randamentului general.

-Coolere de calitate, silentioase, asigura racirea eficienta a ansamblului.

-Lucreaza uscat, a nu se uda, nu este protejat la patrunderea apei.

Mai multe produse aveti si in catalogul nostru de sisteme de iluminare pentru cresterea plantelor.

 

 

 

Va rugam sa ne contactati pentru comenzi sau mai multe detalii.

Se livreaza in orice localitate din Romania!